Vervang je huidige werkplek voor een zit-sta werkplek!

Zorg goed voor je eigen lichaam, want je kunt deze niet vervangen. Je werkplek daarentegen wel. Alle onderzoeken zijn het er wel over eens dat afwisselend zittend en staand werken is veel beter dan de hele dag zitten. Belangrijkste voordelen: Betere gezondheid, betere bloedcirculatie, effectievere calorie verbranding, meer geconcentreerd kunnen werken, meer productiviteit, creativiteit en werkplezier!

Zitstaspecialist.nl helpt u bij het uitzoeken van de juiste werkplek en heeft creatieve oplossingen voor elk budget.

 

 

Showroom met uitgebreide collectie zitsta werkplekken

Een zitsta werkplek koop je niet even zomaar. Zitstaspecialist.nl is een ervaren projectinrichter waar een goed advies, persoonlijk contact, service en kwaliteit heel belangrijk is. Wij beschikken over een grote showroom met veel verschillende soorten zit-sta werkplekken en laat u graag kennis maken met onze mogelijkheden op het gebied van dynamisch werken.

 

Zitstaspecialist.nl
Zit-sta werkplek Westland

Zitstaspecialist.nl

Zitstaspecialist.nl is een specialisme van UP kantoor- & projectinrichting en biedt u vele creatieve oplossingen voor een dynamische werkplek. De negatieve gevolgen van langdurig zitten worden steeds duidelijker. Wij bieden u vele oplossingen voor dit probleem en gaan de uitdaging aan om mensen gezonder en actiever te laten werken. Het gaat hierbij niet alleen om de producten maar meer om de totale beleving. Wij zorgen ervoor dat u weer met meer plezier naar kantoor gaat!

Ons team van specialisten staat voor u klaar en wij maken graag een afspraak met u voor een goed gesprek bij u op kantoor of in onze showroom.

Contact opnemen >>

Creatief ontwerp nodig?

Bent u toe aan een nieuwe dynamische werkplekomgeving? De juiste start begint bij een goed idee. Zitstaspecialist.nl ontwerpt, visualiseert en vertaalt uw eisen en wensen naar een inspirerend en creatief ontwerp. Onze eigen ontwerpstudio heeft de creativiteit, ervaring en vakkennis om u de juiste oplossing te kunnen bieden.

Ook de uitvoering kunt u aan ons overlaten. Onze eigen projectmanagers regelen alles. Van het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Hierdoor is de betrokkenheid maximaal, wordt kwaliteit, planning en budget continu bewaakt, zonder echter aan flexibiliteit in te boeten. Wij maken graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek over uw plannen.

Afspraak maken >>

Zitstaspecialist.nl