Team Zitstaspecialist

Zitstaspecialist.nl biedt vele creatieve oplossingen voor een dynamische werkplek. Een werkplek waarmee bewust  afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden. Wij gaan de uitdaging aan om mensen gezonder en actiever te laten werken. Het gaat hierbij niet alleen om de producten maar meer om de totale beleving. Wij zorgen ervoor dat u weer met meer plezier naar kantoor gaat!

Interesse? Maak een afspraak in onze showroom met veel verschillende mogelijkheden op het gebied van dynamisch werken, zitsta werken en vergaderen.

Onze showroom is gevestigd in Maasdijk vlak langs de snelweg A20 tussen Rotterdam en Den Haag op industrieterrein Coldenhove Noord. Tijdens een persoonlijke kennismaking vertellen wij u graag meer over onze passie.

zitstaspecialist.nl

Zitstaspecialist.nl is onderdeel van UP kantoor- & projectinrichting,  gespecialiseerd in complete kantoor- & projectinrichting met een eigen ontwerpstudio. Wij regelen alles vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en zijn de ideale partner voor het compleet turnkey project. Wij zijn een merk onafhankelijke leverancier en zorgen voor meer plezier en de juiste beleving op kantoor.

Zitstaspecialist.nl | Aartsdijkweg 83 | 2676 LE Maasdijk | 0174 – 64 80 24 | Email: info@zitstaspecialist.nl