Kantoorinrichting op maat

Kantoorinrichting op maat. Onze passie is het inrichten en renoveren van kantoren. Zitstaspecialist ontwerpt en realiseert ook uw totale project. Dit doen wij met een deskundig en enthousiast team vanuit ons kantoor met uitgebreide showroom. Wij bieden u verstand van zaken, jarenlange ervaring en creatieve oplossingen verpakt in mooie presentaties. Maar het begint allemaal met pure passie voor ons vak! Dat en een gezonde dosis humor hebben ons al een groot aantal vaste en tevreden klanten bezorgd.

Eigen ontwerpstudio

Zitstaspecialist beschikt over een eigen ontwerpstudio en is specialist op het gebied van kantoorrenovatie en turnkey projecten. Een kantoorinrichting op maat zorgt voor de juiste gewenste uitstraling van uw bedrijf en draagt bij om een positieve en productieve werksfeer te creëren. Maar het begint allemaal natuurlijk met een goed ontwerp en daar besteden wij veel tijd aan. Wij vertalen uw wensen en eisen op de meest creatieve wijze naar een ontwerp wat past binnen budget.

Realisatie van uw project

Naast het ontwerp is ook de realisatie van uw project bij ons in goede handen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Maximale betrokkenheid en kwaliteit, planning en budget worden continu bewaakt, echter zonder aan flexibiliteit in te boeten. Van een klein tot groot project, wij regelen het. Door onze creativiteit, ervaring en vakkennis komen wij samen met u tot de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat u weer met meer plezier naar kantoor gaat.

Met meer plezier naar kantoor!

Bent u ook toe aan goede ideeën en wilt u ook met meer plezier naar kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak en een nadere kennismaking. Bel 0174-648024 of mail naar info@zitstaspecialist.nl