That is why we move!

De belangrijkste voordelen van zit-stawerken i.s.m. onze partner Linak.  Zorg goed voor je eigen lichaam, want je kunt deze niet vervangen. Je werkplek daarentegen wel. Alle onderzoeken zijn het er wel over eens dat afwisselend zittend en staand werken is veel beter dan de hele dag zitten!

Zitstaspecialist.nl is gespecialiseerd in zit-stawerkplekken, heeft een uitgebreide showroom met veel verschillende voorbeelden en helpt u bij het uitzoeken van de juiste werkplek. Wij hebben creatieve oplossingen voor elk budget. Voor meer info zie : zitstaspecialist.nl

Ga staan voor je gezondheid!

Stand up for your health

Verstelbare bureaus of andere werktafels brengen een hoop positieve gevolgen met zich mee. Met name voor de fysieke gezondheid. Andere bijkomstigheden zijn focus en productiviteit. Minder zitten vermindert de kans op verschillende ziekten met zo’n 40% en helpt u met het verbranden van zo’n 25% meer calorieën. Slechts 15 minuten per uur vermindert de kans op obesitas en verbetert de mentale gezondheid.

Wij geloven in het feit dat uw meubel al deze positieve bijkomstigheden kan bieden zonder dat het ontwerp aangetast wordt. Onze elektrische lineaire oplossingen kunnen namelijk gemakkelijk worden geïntegreerd.

Stand UP : supersnel verstellen zonder electra

Een zit-sta werkplek met een razendsnelle handmatige instelling van zit naar stahoogte? Een bureau leverbaar als bench of enkel bureau, beide oneindig koppelbaar? Van bureau naar team vergadertafel binnen 1 seconde.

Mikomax Stand UP

Intelligent – dynamisch – veelzijdig!

Maak gebruik van de luxe om met CREW snel te wisselen tussen zittend en staand werken. CREW is de dynamische, veelzijdige oplossing voor uw kantoor. CREW zorgt voor de juiste dynamiek op uw werkplek. In combinatie met houtmaterialen met laserbewerkte rand en nuttige, optionele aanvullingen op het gebied van aansluiting, kabelmanagement en ergonomie wordt CREW de complete oplossing voor uw kantoor.

Zitten – Staan – Bewegen!

Moving is Living

Bewegen is een deel van het leven. Dit behoort niet te stoppen zodra u het kantoor binnentreed. Stelt u zich een werkomgeving voor dat zich aanpast aan u. Wij zorgen ervoor dat uw werkplek mee beweegt door een simpele druk op de knop.

ONGO active sitting; Zet ons in beweging!

Het moderne leven betekent mobiliteit, verandering en versnelling. Rondom ons heen is alles in beweging. Alleen wijzelf zijn een vooral zittende samenleving. Met verregaande gevolgen voor de gezondheid. Wat zijn de opties om de broodnodige beweging in ons dagelijks leven terug te brengen? Op een prettige manier en op een leuke manier: ONGO active sitting.